23 de octubre de 2017
  • #fishing

El Foramando de Miguel Serra, guanyador del Campionat de Pesca de Fluixa Artificial 2017

El Foramando (Patró Miguel Serra, mariner Hubert) es va proclamar guanyador del Campionat de pesca de Fluixa Artificial 2017 patrocinat per EUROBALEAR DE TRANSPORTES. El segon classificat va ser el Tamarell (patró Jose Monje, mariner Jose Garcia) i la tercera plaça va ser per Nord III (patró Pep Amengual, mariner Jaume Vaque).

El campionat va comptar amb la participació de 16 embarcacions que van sortir a les 7am i recollida a la 1pm amb zona de pesca lliure exceptuant les zones protegides. Els participants van gaudir d’excel·lents condicions meteorològiques amb una mar quasi casi en calma i una temperatura al voltant dels 25º Celsius. Aquesta modalitat de pesca s’anomena " fluixa" i consisteix en anar amb l’embarcació en marxa aproximadament a una velocitat entre 5 i 7 nusos, amb 4 canyes a la popa del vaixell i esquer artificial a una profunditat entre 1 i 6 mts sobre la superfície de l’aigua. Les espècies més comunes que se solen agafar son de la família dels túnids. Es tracta d’ una pesca de temporada ja que aquestes especies migren a altres zones. Com és habitual, el pesatge es va fer al porxo de vela. Al finalitzar el control de pes, la Secció de Pesca va oferir un refrigeri a tots els participants durant el qual tots van passar una estona agradable comentant com els havia anat el matí de pesca. Des de la Secció de Pesca donar l’enhorabona als guanyadors de la prova i donar les gràcies a tots els participants als que esperem veure en properes edicions. També expressar el nostre agraïment al patrocinador de la prova EUROBALEAR DE TRANSPORTES Classificació adjunta.